Blog
Anyagi függetlenség 5 lépésben

Anyagi függetlenség 5 lépésben

Az anyagi függetlenséget általában olyan eszközök megszerzésével azonosítják, amelyekből rendszeres bevételt lehet szerezni. Lehet ez havi, negyedéves, éves plusz jövedelem, a lényeg, hogy egy megbízható kereseti forrásként segítséget nyújtsanak az anyagi önállóság megteremtésében.

Otthoni bedolgozás eredményesen

Otthoni bedolgozás eredményesen

A hatékony otthoni bedolgozás alapja a megfelelő munkakörnyezet és szokások kialakítása. Minél több munkát tudsz elvégezni, annál több új lehetőséget sodor eléd az élet. Ám ennek a szerencsés végkifejletnek az akadálya sokszor mi magunk vagyunk, illetve az a tény, hogy nem használjuk ki megfelelően értékeinket.

Otthoni munkavégzésre átállt cégek

Koronavírus: otthoni munkavégzés

A digitális technológia már régen készen áll az otthoni munkavégzésre, de mi a helyzet a cégekkel? Eddig a home office többnyire a hiányszakmákban dolgozó szakemberek elcsábításában játszott szerepet, most azonban a koronavírus miatt már a mindennapok része.

Hogyan tartsuk meg a jó munkaerőt?

Munkaerő megtartása

Hogyan tartsuk meg a jó munkaerőt? Cikksorozatunk első részéből kiderült, hogyan kell állásajánlatot feltölteni úgy, hogy a legjobb szakemberek jelentkezzenek hozzánk. Azonban nem elég megszerezni a jó szakembert, meg is kell tudni tartani.

Figyelmfelkeltés álláshirdetéssel

Állásajánlat meghirdetése

Gondoltad volna, hogyha jó álláshirdetést töltesz fel, azzal rengeteget spórolhatsz? Ráadásul nemcsak pénzt, de ami még fontosabb, időt is? Többek között ezért is fontos, hogy odafigyeljünk, milyen hirdetéssel képviseljük cégünket az álláskeresők és a piac legjobb szakemberei előtt.

Ezért jó otthon dolgozni!

Home office, ezért dolgozz otthon!

Időtakarékos, költséghatékony, stresszmentes, vonzó, családbarát, környezetkímélő – csak pár jelző a home office, azaz az otthoni munkavégzésről, a napjainkra roppant népszerűvé váló, sok cégnél már sikerrel alkalmazott munka(t)rendről.

Mi is az az Outsourcing?

5 ok, hogy miért érdemes kiszervezni a munkát!

Több jól képzett munkaerő, gyorsabb és jobb szolgáltatások, megnövekedett hatékonyság és rugalmasság – csak néhány ok, ami a munka kiszervezése mellett szól. Ma már nemcsak a nyugati nagyvállalatok alkalmazzák előszeretettel, a hazai kis- és középvállalkozások is belátták, az üzleti siker egyik eszköze az outsourcing. De mi is ez pontosan, és melyek az előnyei? Lássuk!