Otthon

Dolgozz otthon - otthoni munka

Töltsd ki adatlapodat és add meg valamennyi szakismeretedet az oldalon, hogy megtalálhassanak téged a munkáltatók!

Adatlapoddal lehetőséged van jelentkezni projektekre is!

A rendszer segít neked adatlapod kitöltésében is. Mentés után láthatod, hogy milyen szinten áll a kitöltöttsége, minél közelebb állsz a tejes kitöltöttségéhez, annál előrébb kerülsz a találati listán.

Ha egy projekt végére értél, a munkáltatód kiértékeli az adatlapod. Így tudsz minél hitelesebb szakemberré válni az oldalon, és könnyebben megszerezni a kiszemelt projekteket. De így tudod felkelteni a figyelmét a munkaerőt kereső felhasználóknak, minél jobb az értékelésed, annál előrébb kerülsz a találati listán.

Adatlap

Munkavállalás az oldalon

Adatlapod kitöltése után munkát is vállalhatsz bizonyos szakterületeken. Ha munkát vállalsz az oldalon, profilod elérhető lesz a munkaerőt kereső felhasználók számára, tehát megjelenhet a találati listán a megadott területen. Akár projektre is jelentkezhetsz, ha a te szakterületeden is hirdetik azt.

Adatlap kitöltöttsége

Az oldalon az alábbi szakterületeken tudsz munkát vállalni.

Könyvelő
Tanácsadó
Pályázatíró
Jogász
Ügyvéd
Fordító
Adatelemző
Szövegíró
Értékesítő
Marketing
Keresőoptimalizálás
Keresőmarketinges
Hirdetéskezelő
Call center
Asszisztens
Projektmenedzser
Adatrögzítő
Grafikus, Dizájner
Oktató
Rendszergazda, Üzemeltető
Applikációfejlesztő
Webfejlesztő
Programozó
Tesztelő
Egészség

Belegondoltál már, hogy a munkahelyre való bejutás amellett, hogy nyűg és akár több órás időveszteség is lehet a napodból, a közlekedés formájától függően környezetkárosító is lehet? A workit.hu oldalán dolgozó felhasználók

20 239,48 kg

szén-dioxid szennyezéstől kímélték már meg a levegőt!*

* A számítás egy 2018-ban készült felmérés adataiból készült, felhasználónként és naponként átlagolva történik. A számítás csak a magánszemélyeket veszi figyelembe, továbbá feltételezi, hogy a felhasználó otthon dolgozik.