Hirdetés feltöltése

Egy nagyobb, összetettebb megbízásnak nem kell lefednie a teljes munkafolyamatot, erre való a feladatkezelés, amiről bővebb információt a Feladatkezelés részben olvashatsz. De akkor hogyan nézzen ki a megbízás?

A megbízásra célszerűbb úgy tekinteni, mint egy álláshirdetésre, hiszen majdnem arról van szó. A megbízásban csak nagy vonalakban kell bemutatni az aktuális feladatot. Természetesen kisebb megbízás esetén akár itt is kifejthetünk a részleteket.

Megbízás
Megbízás

Megbízás

A megbízás egy ideiglenes projektalapú munka, például amikor egy weboldal lefejlesztése a feladat. Így több szakembert, több területről is magába foglalhat. Ha kiválasztunk egy szakterületet, az kilistázódik az űrlapmező alá. Ide több szakterületet is kiválaszthatunk. A megbízások keresésénél az összes kiválasztott szakterületben meg fog jelenni az adott megbízás az abban kereső szakembereknek.

Ha egy adott területen már megvan/megvannak a szakemberek, és nem szeretnénk tovább hirdetni, nem szükséges kikapcsolni a hirdetést az egész megbízásra, csak a módosításnál vegyük ki az adott szakterületet a megbízásból. Ugyanígy járjunk el, ha új szakterületre keresünk felhasználót.

Állásajánlat

Állásajánlatnál csak egy szakterületet választhatunk ki, hiszen egy adott szakembert keresünk, vagy arra az egy területre több munkavállalót is. Itt lehetőségünk van a betöltendő állás földrajzi helyét is megadni, ha szükséges. A feltöltés többi része megegyezik a megbízással.

Fizetés módja

A fizetésnek 3 típusa van: az ajánlatot vár, a fix áras és az óradíjas. Az ajánlatot vár az alapértelmezett, ha ezen nem változtatunk, a jelentkezőnek lesz egy plusz Ajánlat vagy Bérigényem űrlapmezője a jelentkezésnél, ahol opcionálisan adhat meg valamilyen összeget, vagy kapcsolatfelvétel útján megbeszélés tárgya lesz. A fix áras a megbízás teljes kivitelezése egy összegben. Állásajánlatnál a havi fizetés bruttó vagy nettó összegben. Az óradíjas árat lehet intervallumként is megadni, "tól-ig" értékkel, ha azonban pontosan tudjuk, akkor az "ig" értékét adjuk csak meg.

Saját megbízások
Megbízásaim

A feltöltés után

A feltöltés után automatikusan aktív státuszba kerül a megbízás és az állásajánlat is. Ebben a státuszban legfeljebb egy hónapot lehet, azután lejár. Ha még nem találtuk meg a megfelelő vagy megfelelő számú szakembert, újra meg tudjuk hirdetni azokat, ilyenkor mindig egy-egy hétig hosszabbíthatunk a hirdetési időn.

Tudástár