Jelentkezés projektre

Egy projektre akkor lehet jelentkezni, ha az aktív állapotban van, azaz hirdetik. A projektoldalon, a jelentkezés gombbal lehet az űrlapra menni. Ha projektre jelentkeznél, munkát is kell vállalnod azon a szakterületen amire jelentkezel.

Az azoknál a projekteknél, ahol csak egy meghirdetett szakterület van, már automatikusan ki lesz választva. Ha azonban több szakterület is aktív, akkor válasszuk ki azt, amelyikre jelentkezni szeretnénk.

Projektre jelentkezéskor le kell írnunk, hogy miért szeretnénk részt venni benne. Lehetőségünk van saját határidőt is beállítani, hiszen lehet, hogy hosszabb vagy rövidebb ideig dolgoznánk rajta a kevesebb óraszám miatt, mint amit megadtak. Határidőt a projektre nem kötelező megadni a feltöltéskor, így ennek hiányában a munkáltató nagy valószínűség szerint azt várja, hogy mi döntsük el, hogy az adott munkafolyamat mennyi időt vesz igénybe. Ilyenkor célszerű megadni egy saját határidőt, vagy arról később egyeztetni, de a jelentkezésnél minden bizonnyal pozitívan mutat majd.

Továbbá ha a munkáltató úgy töltötte fel a projektet, hogy a fizetés típusánál az ajánlatot vár opciót állította be, akkor megjelenik a jelenetkezésnél egy plusz űrlapmező az Ajánlatom. Ennek a kitöltése sem kötelező, hiszen szintén lehet megbeszélés tárgya akár még a jelentkezés elbírálása előtt is. Azonban ha itt megadjuk a saját ajánlatunkat vagy bérigényünket, az szintén meg fog jelenni a jelentkezésünkben, így lehet, hogy épp emiatt bírálják majd el pozitívan azt.

A jelentkezésnél a munkaadó megkapja a regisztrációnál megadott e-mail címünket. Valamint ha adtunk meg az adatlap beállításnál telefonszámot, akkor az is itt jelenik meg. Többek között ezért érdemes megadni aezeket az adatokat is, mert lehet, hogy a jelentkezés elbírálása előtt nem az oldalon keresztül, hanem ezen elérhetőségek egyikén akarják felvenni velünk a kapcsolatot.

Tudástár